I dag startar Victor Swedish Open i Uppsala. Här hittar du allt du behöver för att kunna följa badmintonfesten – även om du inte kan vara på plats i IFU Arena.

Idag torsdag gick startskottet för årets upplaga av Victor Swedish Open, Sveriges största internationella badmintontävling. Här finns toppspelare från europeiska länder som Danmark, Frankrike, Holland, Tyskland, Ryssland, Spanien, men också spännande spelare från starka asiatiska badmintonnationer som Indien och Malaysia.

Och så förstås den svenska landslagseliten med Felix Burestedt i spetsen. Felix är förstaseedad i herrsingel. Seedade är också damdubbelparet Johanna Magnusson/Clara Nistad.
Men många andra starka svenska spelare deltar; som Edith Urell i damsingel, syskonen Moa och Tilda Sjöö i damdubbel, Joel Hansson//Melker Z-Bexell i herrdubbel och Gustav Björkler i herrsingel.

Tidschemat för tävlingen ser ut så här.
Torsdag: Kvalspel kl 09-21.
Fredag: Inledande omgångar kl 09-21.
Lördag: Kvartsfinaler kl 10 och semifinaler kl 16.
Söndag: Finaler kl 10.

Till torsdagens kvalspel är det fri entré, och det finns biljetter kvar till fredagens och söndagens spel. På lördagen är hallen utsåld.
Men även om du inte kan vara på plats i hallen i Uppsala kan du följa Victor Swedish Open.

Badminton Europe sänder hela tävlingen från start till mål. Att följa sändningen kostar inget, du behöver bara logga in. Här kan du se direktsändningen